مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خانم بنده برای مهریه اموال من و از طریق ثبت اسناد توقیف کرده برای بقیه مهریه چقدر طول می کشه تا ابلاغ بیاد؟ برای نفقه اومده ولی برای مهریه نه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت انجام شده. برای نفقه هم بستگی دارد زوجه درخواست داده باشد یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از توقیف اموال زوج ، از بابت مهریه ، اموال به مزایده گذاشته خواهند شد و خود زوجه میتواند درخواست نماید که اموال به اسم زوجه انتقال پیدا نماید

و برای مطالبه باقیمانده مهریه ، زوجه باید از اجرای ثبت انصراف بدهد و در دادگاه دادخواست مطالبه باقیمانده مهریه را نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از مزایده اموال توقیفی و مختومه کردن پرونده در اداره ثبت همسر شما می تواند دادخواست مطالبه مهریه تنظیم نماید