مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی

سلام
بنده فرزند جانباز 50 درصد هستم
و در زیر مجموعه شرکت نفت به صورت پیمانی در سال 1394/09/04 استخدام شدم طبق قانون سه ماه پس از استخدام باید تبدیل وضعیت بشیم ولی متاسفانه شرکت نفت این کار را انجام نمیده چکار باید کنیم
؟؟
در مورد تبدیل وضعیت ایا قوانینی وجود دارد یا بدون محدودیت باید رسمی بشیم؟؟
اینکه میگن باید تو یک ازمون شرکت کنیم صحت دارد؟
الان داره به 4سال نزدیک میشه!!!!

پاسخ ها :

یک وکیل

رسمی شدن تابع شرایط خاص و مصوبه مجلس دارد بنابراین تا زمانی که مجلس اجازه استخدام به وزارت نفت را نداده شما کاری نمیتوانید بکنید و هیچ مرجعی نمیتواند اقدام قانونی بکند .