مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند مجعول

همسر بنده به سه سال بابت استفاده از سند مجعول محکوم شده و یک ماهه زندانه . آیا تخفیف مجازات پس از تسلیم به رای شامل میشود؟پس از گذشت چن ماه میتواند مرخصی بگیرد؟ ایا بعد از گذشت سه ماه میتواند از عفو رهبری 22 بهمن استفاده کند؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

تسلیم به رای در صورت عدم اعتراض به رای بدوی شامل میگردد,درخواست عفو را مطرح نمایید