مشاوره حقوقی رایگان - پارک جلوی در پارکینگ آپارتمان

سلام خسته نباشید
یکی از همسایه های ما در آپارتمان 4طبقه 4 واحدی اصرار دارند ما در مقابل درب پارکینگ ماشین پارک نکنیم و به ما گفته اند که ما مزاحمیم. ما صاحب یکی از طبقات این ساختمان هستیمو پارکینگ به جز پارک خودرو مشاع هست و بخشی از حیاط ساختمان هم به ما تعلق دارد و ما در روز های تعطیل تقریبا نیم روز ماشین را در جلوی ساختمان پارک می کنیم و هر وقت زنگ واحدمان زده شد ما خودرو را جابجا می کنیم. پارکینگ ظرفیت 2 خودرو دارد که به نام ما نیست معمولا همین همسایه ماشینان را جلو درب پارک میکنند و یکی از پارکینگ ها را به مستاجر واگذار کرده اند. آیا ایشان حقی برای اعتراض دارند؟ آیا ما هم میتوانیم به پارک خودرو ایشان جلوی درب پارکینگ اعتراض کنیم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پارک در مشاعات بدون رضایت کلیه مالکان غیر مجاز است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بدون رضایت تمام مالکان نمیتوان در مشاعات پارک کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما نباید در جایی پارک کنید که ایجاد مزاحمت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر پارکینگ اختصاصی دارید می توانید پارک کنید والا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما نمی توانید خودرو خود را جلوی درب پارکینگ پارک کنید و جرم مزاحمت میباشد