مشاوره حقوقی رایگان - مشکلاتی که اداره برق بدون هیچ مبنایی برای مردم درست میکند

با سلام
حدود یکسال قبل مغازه ای در مرتصی گرد اجاره کردم
11 روز بیشتر از شروع قراردادم اداره برق و کلانتری می‌آیند درب مغازه را باز میکنن و تعدادی قطعات ماینر که مربوط به کارگاه آموزشی بود پیدا می‌کنند و می‌برند
1.طبق فاکتور انبار املاک تملیکی قطعات بعضا فاقد محتویات داخلی یا مستهلک میباشند
2.طبق گزارش اولیه پلیس و ادره برق زمان ورود هیچ دستگاهی به برق نبوده
3.شهرک مرتضی گرد کلا فاقد کنتور میباشد و همه از برق غیر مجاز استفاده میکنن
4.همین قطعات تیکه پاره که البته قبلا کامل بودن دارای کلیه مدارک قانونی و گمرکی هستند و سند آن رای دادگاه تعزیرات است که منع تعقیب و قانونی بودن دستگاه‌ها یا قطعات را تایید کرده
اداره برق آیا میتوانسته قطعاتی که هیچ سنخیتی باهم نداشتن را ببرد و اینهمه گرفتاری درست کند
بر چه اساسی 31 میلیون منو جریمه کرده است
دادگاه هم تشکیل شده ولی من نرفتن دادگاه هم جریمه را 2 برابر کرده و 62 میلیون رای داده
آیا همین مستندات را برای دفاع ببرم کفایت می‌کند؟
آیا میتوانم از اداره برق شکایت کنم؟
از حسن توجه شما سپاسگدارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند بخش مجزا است که باید تک تک بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر جزئیات در سوال شما است