مشاوره حقوقی رایگان - تملک زمین توسط شهرداری

سلام و عرض ادب
من یه زمین دارم تو طرح بزرگراه قرار داره و شهرداری میخواد تملک کنه دکل برق داریم که حریم دکل داخل زمین ماست
اداره برق هیچگونه پرداختی و رضایت از ما نداشته
شهرداری هم میخواد ارزش زمین ما رو کمتر لحاظ کنه
و چون باید زمین رو به تملک شهرداری دربیاریم نمیتونیم علیه اداره برق طرح دعوی کنیم
به نظر شما چه باید بکنیم که ارزش زمین پایین نیاد؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با استناد به لایحه قانونی نحوه تملک اراضی و املاک واقع در طرحهای عمومی و دولتی ، بایستی با توافق فروشنده بر قیمت آن صورت گیرد و در صورت عدم توافق به استناد قانون نحوه تقویم ابنیه املاک و اراضی مورد نیاز شهرداری باید به قیمت روز تقویم و پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آثار را می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری پیگیری و به ارزیابی اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون باید قیمت زمین شما ، طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس پرداخت گردد

و شما باید دادخواست اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قوانین خاص در این زمینه وجود دارد باید اقدام شهرداری را مد نظر قرار داد و دفاعیات مناسب انجام داد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطالبه قیمت به نرخ روز با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطابق لایحه نحوه تملک اراضی برای اجرای طرح‌های عمرانی