مشاوره حقوقی رایگان - چک تحویل

با سلام و خسته نباشید
ما یه واحد آپارتمان بصورت پیش فروش خریدیم که مبلغ 60 میلیون برای تحویل چک دادیم و مبلغ 60 تومن هم برای سند نگه داشتیم توی قرارداد ذکر شده که این چک 60 میلیون به شماره و تاریخ فلان برای تحویل واحد آپارتمان هست و همینطور تو بند جداگانه ذکر شده درصورتیکه هریک از چک ها پاس نشه فروشنده می‌تونه واحد رو پس بگیره و قضیه فروش منتفیه و پولها رو پس بده. چک رو هم به فروشنده دادیم و نزد فروشنده هست نه املاک و تا حالا همه چک ها پاس شده و فقط چک تحویل مونده حالا با توجه به اینکه موعد تحویل نزدیکه و آپارتمان تا اون موقع تموم نمیشه و نمیشه تحویل گرفت می خواستم بدونم اگر این چک رو ما پاس نکنیم در تاریخ ذکر شده چون در اون تاریخ آپارتمان و نمی‌تونیم تحویل بگیریم فروشنده می‌تونه چک رو برگشت بزنه و قرارداد فروش رو فسخ کنه ؟ باتوجه به بند ذکر شده در قرارداد که درصورت برگشت چک ها فروش فسخ هست یا این مورد ربطی به چک تحویل نداره چون شماره چک هم توی قرار داد هست که این چک برا تحویل هست و ممنون میشم جواب بدید و راه حل چکاری میتونیم بکنیم آیا باید این چک رو حتما در تاریخش پول باشه در حساب یا کاری نمیتونه بکنه
فقط خیلی فوریه

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله اگر آپارتمان آماده تحویل باشد می تونه فسخ کند، پس به نفع شما است تحویل بگیرید، البته بهتر است حضوری در دفتر وکیل حاضر شوید و تا قرارداد مطالعه شود

پرسشگر :

ممنون از پاسخگوییتون ولی آپارتمان در تاریخ چک آماده تحویل نیست با توجه به آماده نبودن آپارتمان و نقض تحویل بازهم چک اگر برگشت بخوره قرارداد رو میشه فسخ کنه ؟؟ممنون

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بهتر است با قرارداد و مدارکتون نزد یک وکیل مراجعه و تا دیر نشده مشاوره و راهکار بگیرید. که اگر نیاز به اقدامات پیشگیرانه یا ارسال اظهارنامه و یا ... داشته باشد سریعتر انجام دهید