مشاوره حقوقی رایگان - طلاق دوران عقد

سلام وقت بخیر بنده کارمند هستم و 5 ماهه که عقد کردیم و در دوران نامزدی هستیم و من متوجه شدم که همسرم قبل از ازدواج مشکلات روحی داشته که از بنده پنهان کرده بصورتی که شبها نمیتواند بخوابد و بقول خودش با موجودات ماورایی در ارتباط هست . و به همین دلیل که پنهان کاری کرده از من و من نیز توان تحمل این مشکل روحی وی را ندارم جهت طلاق باید چکار کنم ؟ لازم بذکر است خانم باکره هست . و هیچ مدرک پزشکی از مشکل ایشان در دست ندارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اثبات این موضوع نیاز به زمان و بررسی دقیق و کامل مدارک دارد که همزمان با آن اظهارت شما نیز اخذ میشود