مشاوره حقوقی رایگان - طلاق نامزدم به اجبار پدرش

سلام، خسته نباشید.
من 5 ماهی هست که عقد کردم و حالا پدر زنم برای اذیت کردن من که چرا به حرفش عمل نمی‌کنم. میخواد طلاق دخترشو بگیره. من حاضر نیستم به هیچ عنوان طلاقش بدم چون واقعا دوسش دارم و به هیچ قیمتی نمیخوام جدا بشیم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام . در صورتی که طلاق به درخواست همسر شما باشد ، می بایست یکی از شروط ضمن عقد که در سند ازدواج قید شده مهیا باشد درغیر اینصورت جدایی ایشان میسر نمی باشد .

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید شخص همسرتان دادخواست بدهد وربطی به پدر همسرتان از نظر قانونی ندارد