مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

سلام, با تشکر از جواب. من هم بذل مهریه کردم. دو ماه بعد از عقد آن هم به شرط حق طلاق. حالا در طول زندگی مشترکمان مکررا هر بحثی بوجود میاد همسرم میگه هیچ کاری نمیتونی انجام بدی و حقی نداری و ناسازگاری میکند و اینکه میگه برو حق طلاق داری. من چکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" همچون شمع سوختن و ساختن با پروانه و یا اجرای حق طلاق .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ادامه زندگی یا طلاق .در صورت نیاز به همکاری با همراه بنده تماس بگیرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوکل به خدا ومداراباهمسر اززندگی لذت ببر.موفق باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بهتر است با مشاور خانواده مطرح کنید که اگر به صلاح باشد از وکالت استفاده کنید