مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت زنان سرپرست خانوار

با سلام،با توجه به مصوبه (131100/43346 مورخه 1388/7/1) اینجانب س.ع متولد 46/10/20 حدوداً 15 سال سابقه در شرکت مدیریت شبکه برق ایران(دولتی) که ابتدا نیروی شرکتی و بعد به شکل قرارداد کار معین مشغول به کار هستم. از انجا که اینجانب سرپرست خانوار بوده و دارای فرزند مونث دانشجو نیز می باشم. برای اقدام به استخدام رسمی لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشــــــــــــــــــــــکر
در ضمن از چه طریقی می توانم متن این مصوبه را پیدا کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

استخدام رسمی تابع شرایط خاص و اجازه مجلس هست لذا تا مجلس به وزارت نیرو اجازه استخدام نداده شما هیچ اقدامی نمیتوانید بکنید.