مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخ بیمه به میزان و زمان دقیق پرداخت دیه

با سلام
بنده در تاریخ 3/3/1401 با موتورسیکلت تصادف کردم که مقصر خودم بودم
برای استفاده از بیمه راننده مقصر اقدام کردم دو مرحله معاینه پزشکی قانونی رفتم و اسیب و صدمات رو نوشتن
اما بعد از مدت طول درمان 4ماهه که پروندمو بستن تعیین درصد نشد صرفا گزارشی کلامی نوشته شد که جراحات و شکستگی ها به صورت مطلوب التیام یافته.
بعد از اون به دادسرا قم مراجعه کردم که اونجا هم نه تعیین درصد شد و نه رای بدوی و رای قطعی نه نامه اجرای احکامی...... کاملا با مراحل قانونی که در سایت شما توضیح دادید متفاوت بود فقط صرفا کپی و مدارک پرونده که کلانتری برای ایشان ارسال کرده بودند را مهر کردند.
و یک برگه که بنده درخواست خاتمه پرونده خود را دارم اثرانگشت و امضا کردم.
ولی باز در دادسرا هم تعیین درصد نشد ولی فقط پرونده را به من تحویل دادن و گفتن به بیمه ایران واحد خسارات استان ببر
برای بیمه بردم و پروندم تکمیل شد اما باز هم نگفتن میزان دیه و زمان دقیق واریز کی هست
فقط گفتن تا دو ماه دیه واریز میشه و به سلامت
گفتم میزان دیه چرا تو دادسرا مشخص نشد گفتن اونش با کارشناس خودمونه و به دادگاه مربوط نیست..
من میخام بدونم این مراحل انجام شده درست طی شده؟
و اینکه من میتونم کاری انجام بدم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله شما می‌توانید کاری انجام دهید