مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک تحصیلی

باسلام

احتراماً به استحضار می رساند من ناظر یک شرکت مشاور عالیه برای یک پروژه صنعتی هستم. روال پرداخت حقوق به این شکل است که شرکت مشاور براساس کارکرد نفرات ناظر از کارفرمای طرح مبلغی را دریافت می نماید و بخشی از مبلغ دریافتی از کارفرمای طرح را به عنوان حقوق به نفرات ناظر پرداخت می کند.
در بهمن ماه سال گذشته مدرک کارشناسی ارشد اینجانب جهت بررسی و لحاظ نمودن در سوابق کاری به واحد مالی شرکت مشاور ارسال گردید ولی نتیجه ای حاصل نگردید. حتی در اردیبهشت ماه امسال که قرارداد اینجانب برای امضا ارسال گردید، با عنوان "مدرک کارشناسی" ذکر گردیده بود که بعد از پیگیری از طرف شرکت مشاور اعلام گردید که کارفرما مدرک اینجانب را تائید ننموده است.
با این حال طبق پیگیری و بررسی انجام شده اینجانب از طریق واحد مالی کارفرما مشخص گردید که بعد از ارائه مدرک تحصیلی از طرف شرکت مشاور به کارفرما، بلافاصله مدرک تحصیلی مورد پذیرش کارفرما قرار گرفته و صورت وضعیت های اسفند ماه تا تیر ماه با احتساب مدرک کارشناسی ارشد اینجانب به شرکت مشاور پرداخت گردیده است که متاسفانه شرکت مشاور این موضوع را برای اینجانب لحاظ ننموده است.
با این حال جهت پیگیری این موضوع از طریق مختلف پیگیری شده است ولی به نتیجه نرسید.

درحالی که شرکت مشاور از مدرک تحصیلی اینجانب استفاده می کند، آیا از طریق قانونی می توانم این موضوع را پیگیری کنم ؟

در صورتیکه حق با اینجانب باشد، آیا می توان مابه التفاوت ماه های گذشته را از شرکت دریافت کنم؟

با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید ترجیحا وکیل استخدام کنید