مشاوره حقوقی رایگان - سلام یک ساختمان ده واحدی اکثریت موافق به پارک خودرو دو در مشاعات و حیاط

سلام در یک ساختمان ده واحدی اکثریت موافق نسبت به پارک خودرو دو م در مشاعات و حیاط هستند و صورت جلسه را امضا کرده‌اند بجز من با توجه به استناد اسناد رسمی و صورت مجلس تفکیکی هرکس یک جای پارک خودرو دارند و بنده در دادگاه کیفری به استناد ماده 4انها را تبریه کرده چطور میتوانم در دادگاه حقوقی طرح شکایت کنم و تصرف در مشاعات بگیرم با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه تمام مالکین کسی حق پارک ندارد
مگر اینکه پارک در مشاعات مزاحمتی برای دیگران نداشته باشد که در این صورت با نظر اکثریت امکان پارک وجود دارد.