مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با پارک خودرو در حیاط مشاع

با عرض خدمت شما زحمت کشان

ما ده واحد در یک آپارتمان زندگی میکنیم

حیاط مشاع داره هفت واحد پارکینگ و سه واحد ندارن همه اونا هم استفاده میکنن جهت پارک خودرو یک نفر ناراضی هست

همش میگه نمیزارم داخل حیاط پارک کنید
ومیگه شکایت میکنم
بنظرتون میتونه شکایت کنه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا قسمت مشاع هیچ کس حق استفاده بدون رضایت همه مالکین را نذارد در ضمن استفاده از مشاعات بجای پارکینگ ممنوع و غیر مجاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما
امکان پارک خودرو در حیاط مشاع وجود نخواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
فقط هر واحدي كه در سند رسمي داراي پاركينگ هست اجازه پارك خودرو دارد
و
بديهي است حق شكايت هم دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که استفاده کنندگان از حیاط چه مدرکی برای برای استفاده از حیاط به عنولن پارکینگ دارند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حیات جزو مشاعات است و استفاده اختصاصی از آن ممنوع می‌باشد