مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و دور کاری

سلام
من با رئیسم هماهنگ شدیم که دور کاری کنم و ایشون برای من بیمه واریز می کنند ولی هرموقع که از بیمه برای بازرسی می آیند من نیستم و جالب من شدیدا اضطراب این رو دارم که برم به بیمه این موضوع رو بگم فکر می کنم بیمه تامین اجتماعی قبول نکنه به نظر شما فکر من منطقی هست قانونی برای دورکاری تو بیمه هست
ازراهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

واریز بیمه توسط کارفرما برای کارمند دورکار بیمه دورکاری بیمه دورکاری