مشاوره حقوقی رایگان - بیمه دورکاری

با سلام من میخواهم در مغازه ای به صورت دورکار قرارداد ببندم ایا به من بیمه تعلق میگیرد یا نه ؟ و اگر میگیرد میتونم بعدش میتونم بیمه بیکاری بگیرم. و ایا قرارداد دورکاری فرق دارد با بقیه قرارداد ها

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کارفرما بیشتر زمانی از قرارداد دور کاری استفاده می نماید که قصد دارد کارها را به صورت پروژه ای واگذار نماید و برای ایشان مهم نیست که شما چند کار دیگر را نیز هم زمان انجام دهید و فقط نتیجه کار واگذار شده مهم است بنابراین احتمالاً قرارداد شما قرارداد استخدامی نیست....... اما توافق خلاف این موضوع امکان پذیر است و شما می توانید در قرارداد بیمه شدن را شرط نمایید.