مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات و ماشین شستن همسایه

سلام و درود
من 5 ماه هست که یک واحد آپارتمان خریدم
این آپارتمان 4 طبقه تک واحدی است
من طبقه چهارم را خریدم
طبقه سوم مالک هستند اما زندگی نمی کنند و هر چند ماه فقط به خانه سر میزنند
طبقه دوم مستاجر هستند و 2 یا 3 ماه قبل از من آمدند
طبقه اول هم مستاجر هستند که 6 سال در اینجا هستند
مشکل من اینه طبقه اول که 6 سال اینجا هست و فقط 1 سال است که ساختمان پر شده و اگرنه در این 5 سال ساختمان حال دست اینا بوده
پسر ایشون که تقریبا 15 سال سن دارد هر روز و هر روز ماشین میشوره و از صبح تا شب تو پارکینگه و برق هم روشنه
من چند بار اخطار دادم اما توجهی نداشتند و مادرش میگه که بچمون دیوونست نمیشه جلوش را بگیریم
طبقه دوم میگه من راضیم که ماشین میشوره
طبقه سوم هم که اینجا زندگی نمیکنه
طبقه اول و دوم پارکینگ دارند
ولی فقط طبقه اول ماشین داره
قسمتی از پارکینگ مشاع است در سند هم خورده من موتور می گذاشتم اما این پسر طبقه اول همیشه کم باد می کرد و با موتور در می رفت
دیگه من موتور نذاشتم
و دیگه خسته شدم می‌خوام شکایت کنم
البته بچه ی شان دیوانه نیست الکی میگن
در پارکینگ هم قفل کردند که کسی نتونه موتور بیاره با اینکه مستاجر هستند و من صاحب خانه
حالا چند سوال داشتم
آیا من می توانم شکایت کنم؟
آیا اینها می توانند ادعا کنند که بچه ی شان دیوانه است؟
آیا من می توانم در جای مشاع پارکینگ موتور بگذارم؟
ممنونم پاسخ دهید
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید و برای پارک موتور در مشاعات نیاز به رضایت سایر مالکین هست