مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پارک کردن موتور سیکلت وماشین درپارکینگ آپارتمان (افراد غیر مالک و غیر ساکن)

آپارتمان 5 طبقه تکواحدی که هریک دارای پارکینگ مجزا میباشند، مالک طبقه 4و5 یک مادر ودختر سالخورده که هیچ وسیله نقلیه ای ندارند ودر واحد 5 سکونت دارن
آپارتمان واحد 4 رو دادن اجاره با پارکینگ، مستاجرشون ماشین دارن و داخل واحد خود پارک میکنن، پارکینگ واحد 5 رو یکی از پسرهاش که ساکن هیچ کدام از واحدها نیست ماشین میذاره، حریف این یکی که نشدیم،
حالا پسر دیگش که ساکن هیچ یک از واحدها نیست موتورسیکلت آورده وایجاد مزاحمت کرده وجای موتور همسایه های دیگ میذاره ووقت و بیوقت کلید درب ورودی رو هم داره تردد دارن
و آقامیگن چون مادرم اینجا دو واحد داره حق باماست ومیتونم موتورم رو پارک کنم .
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا میتونن موتورشون رو باتوجه به اینکه ساکن ومالک نیستن فقط به دلیل اینکه مادرشون مالک وسکونت دارن داخل بیارن یانه؟ راه کار چیست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این رفت و آمدها ایجاد مزاحمت کند بله قابل پیگیری هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس در دفتر خدمات قضایی ، شکوائیه خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با پلیس تماس بگیرید تا موضوع صورتجلسه شود و بر اساس آن شکوائیه تحت عنوان مجرمانه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا می‌بایست توسط پلیس صورت جلسه شود سپس شکوایه خود را از طریق دفتر قضایی ثبت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر اگر در پارکینگ مادرشان پارک می کنند و مزاحمتی به قسمت های دیگر ندارند اشکالی متصور نیست ،

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از سامانه درخواست وكيل نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و