مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با مبایعه نامه قبل از فوت فروشنده

سلام بنده یک خودرو طبق مبایعه نامه از پدرم خریدم و قرار شد ایشان سند مالکیت را به بنده منتقل کنند متاسفانه قبل از انتقال سند پدرم فوت کردند و وراث هیچ ادعایی ندارند و برای انتقال سند به اینجانب وکالت دادند
آیا مالیات بر ارث تعلق میگیرد یا خیر؟چون خودرو را قبل از فوت طبق مبایعه نامه به اینجانب فروختند

پاسخ ها :

مالیات بر ارث خودرو متوفی مالیات بر ارث خودرو خریداری شده مالیات بر ارث خودرو