مشاوره حقوقی رایگان - متن نامه شکایت از کارفرما

سلام، من 1سال سابقه بیمه دارم، اول سال 98 بنابر توافق کارفرما حقوق من افزایش پیدا کرد اما هیچ وقت حاضر به بستن قرارداد نمیشدن، اما الان بعد از گذشت 5 ماه گفتن من با اون حقوق توافق نمیتونم و با حقوقی که من میگم اگر میخوای به کارت ادامه بده و حاضر به دادن نامه ی اخراج به منم نمیشم، میخواستم ببینم اگر شکایت کنم بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره (بخاطر اینکه کارفرما بعد 5ماه زیر قول و قرارش زده)
و متن نامه ی شکایتی که میخوام بنویسم باید چی باشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله اخراج از کار موجب تعلق بیمه بیکار خواهد شد ولی در صورتیکه کارفرما بازگشت به کارتان را تقاضا نماید و شما برنگردید بیمه بیکاری ای به شما تعلق نمیگیرد