مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید، همسرم 10 ساله که از خانم قبلیش توافقی طلاق گرفتن، فرزندی نداشتن، همسر سابقشون عین همین 10 سال رو داره مهریه میگیره و5 ساله که این خانم ازدواج کرده و یک بچه داره، همسرم کارمند هستن و هر ماه یک چهارم از حقوقشون کسر میشه، ( برجی 2میلیون ) من الان دارم زندگی میکنم و دوتا بچه دارم و می‌خوام مهریمو بزارم اجرا ، میخواستم بدونم از این یک چهارم به منم میدن (( یعنی این 2میلیون که اون خانم میگیره بین 2تامون تقسیم میشه))، یا اینکه تبدیل به یک هشتم حقوق میشه، بی زحمت اگر میشه کامل برام توضیح بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این یک چهارم حقوق به شما تعلق نمی گیرد شما باید مالی از ایشان معرفی کنید