مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه به دو همسر

سلام. در حال حاضر یک چهارم حقوق من به عنوان مهریه از حساب من کسر میشه و به حساب دادگاه واریز میشه. همسر دوم من چون خودش رو مستحق تر میدونه میخواد دادخواست مهریه کنه و من هم باید تقاضای اعسار کنم. میخواستم بدونم که باز از حقوق من یک چهارم به ایشون پرداخت میشه و دو تا یک چهارم به دو خانم تعلق میگیره یا بعد از پایان اقساط مهریه زن اول، پرداخت به زن دوم شروع میشه یا این که کلا بیشتر از یک چهارم از حقوق نمیتونند کم کنند و و اون یک چهارم بین دو زن تقسیم میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا یک چهارم قابل توقیف است و زن اول مقدم است
سلام هر کدام از زوجه که زودتر دادخواست مطالبه مهریه داده باشد در اولویت است و می تواند برای توقیف ماترک اقدام کند. اگر چیزی باقی ماند به زوجه دیگر که دیرتر اقدام کرده داده می شود.