مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه به دوهمسر

سلام همسرم باحکم دادگاه یک چهارم حقوقم را ماهانه دریافت میکند، بنده ازدواج مجدد کردم ومتاسفانه ایشان ازطریق سازمان ثبت واسناد نامه ای برای اداره اورده که یک چهارم حقوقم را تا استهلاک کامل مهریه دریافت کند. ایا هرکدام یک چهارم میتوانند توقیف کنند؟مثلا حقوق من 12 میلیون که باشد 3 تومان به همسر اول و 3تومان به همسر دوم تعلق میگیرد یا بگونه دیگری محاسبه میشود .
الان امورمالی داره 6 تومن کسرمیکنه و میگه هرچه حقوقت باشه یکچهارم به همسراول و یک چهارم به دومی پرداخت میشه.
وحتی از عیدی و پاداش هم بهمین طریق کسر کرد.
لطفا بصورت صریح توضیح بفرمایید ازتون بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چنین نیست فقط یک چهارم حقوق و مزایای کارمند جزو مستثنیات دین نیست و مابقی آن مستثنیات دین است و کسر بیش از یک چهارم خلاف قانون است .
بهتر است موضوع کسر یک چهارم حقوق خود را که با دستور دادگاه کسر می شود با دلیل و مدرک به اداره ثبت اعلام کنید و تقاضای لغو دستور را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسر حقوق یک چهارم ماهیانه بیشتر از یک بار ممکن نیست و معمولاً باید بدهی قبلی استهلاک کامل داشته باشد تا مجدداً مستقر شود و در اولویت بعدی قرار خواهد گرفت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر کاملا اشتباه است فقط یک مورد قابل اعمال است

ممکن است علیه کارمندی، دو یا چند اجراییه صادر شود و او نیز به میل خود، آن‌ها را اجرا نکند و نوبت به توقیف حقوق و مزایای کارمندی او برسد. در چنین فرضی برای توقیف حقوق و مزایا، باید به تاریخ صدور اجراییه‌ها، توجه کرد: الف- تاریخ صدور اجراییه‌ها با هم یکسان است: اگر تاریخ صدور اجراییه‌ها با هم یکسان باشد، یک‌سوم یا یک‌چهارم حقوق و مزایا، به نسبت میزان محکومٌ‌به، بین آن‌ها تقسیم می‌شود؛ برای مثال محکومٌ‌علیه، محکوم به پرداخت 4 میلیون تومان به شخص الف. و 2 میلیون تومان به شخص ب. است. او زن یا فرزند هم ندارد، بازنشسته نیست و نظامی در حال جنگ یا وظیفه‌بگیر هم محسوب نمی‌شود، بنابراین یک‌سوم حقوق او که معادل 150 هزار تومان است، توقیف می‌شود. در این مثال، در هر ماه، یکصد هزار تومان به شخص الف. و 50 هزار تومان به شخص ب، تعلق خواهد گرفت. ب- تاریخ صدور یک اجراییه، قبل از تاریخ صدور اجراییه دیگر است و بابت آن، ماهانه از حقوق و مزایای محکومٌ‌علیه کاسته می‌شود: در این حالت تا زمانی که تمام محکومٌ‌بهِ درج‌شده در اجراییه اول، پرداخت نشود، امکان وصول محکومٌ‌به اجراییه دوم، وجود ندارد و نباید پنداشت که در مقابل هر اجراییه، یک‌چهارم یا یک‌سوم حقوق و مزایای محکومٌ‌علیه، قابل توقیف است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
فقط 1/4 از حقوق قابل توقیف است
ابتدا باید 1/4 از حقوق شما از بابت
مهریه همسر اول استهلاک گردد و بعد نوبت به همسر دوم می رسد
ولی دادگاه می تواند پرداخت مهریه همسر دوم را به صورت سکه تعیین نماید و شما باید پرداخت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

1/4 از کل حقوق کسر می گردد اصولا اجرای اول باید مستهلک گردد سپس بعدی

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام خیر درمجموع یک چهارم میباشد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام خیر اشتباه کردند فقط یک چهارم پیگیری کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام بیشتر از یک چهارم یا یک سوم حقوق قابل توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط یک چهارم حقوق و مزایای کارمند جزو مستثنیات دین نیست مهریه همسر اول استهلاک گردد و بعد نوبت به همسر دوم می رسد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر کلا یک چهارم توقیف می شود هرکدام زودتر توقیف کرده به وی پرداخت می شود ودیگری می تواند ازطریق دادگاه اقدام کند