مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور و ممانعت از حق

با عرض سلام خدمت اساتید ارجمند

آیا اگر پیمانکار یک آسانسور که با مدیر ساختمان یک مجتمع مسکونی قرارداد مکتوب دارد به نحوی (مثلا خاموش کردن یا رسیدگی نکردن) مانع استفاده ساکنین از آسانسور شود،میشود علیه او شکایت ممانعت از حق تنظیم کرد یا خیر؟

آیا ممانعت از حق فقط مربوط به مسائل ملکی است یا اینکه شامل موضوعاتی مثل آسانسور هم میشود؟

پاسخ ها :

شکایت ممانعت از حق ممانعت از استفاده از آسانسور ممانعت از حق