مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق توسط مدیر ساختمان

به نیابت از مادرم که مشکلات عدیده جسمی دارد آپارتمانی در طبقه پنجم دارای آسانسور اجاره کردم. بعد از سه ماه مدیر خود خوانده ساختمان آسانسور را خاموش کرد و حتی حاضر به روشن کردن آن برای 5 دقیقه که مادرم را از طبقه پنجم پایین بیاورم نشد پس از آن در گروه واتساپ ساختمان اعلام استعفا از مدیریت نمود ولی حاضر به تحویل کلید پشت بام و اتاقک آسانسور هم نشد.
اکنون 51 روز است که مادرم از حق زندگی در خانه خود محروم است.
آیا میتوانم در این رابطه به عنوان ممانعت از حق شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از ایشان شکایت نموده یا قرارداد اجاره را فسخ کنید