مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین

سلام
در کوچه ای زندگی میکنم که مشکل جا پارک دارد و به صورت مداوم باید جای ماشین رو عوض کرد تا همسایه ها شاکی نشن
3 روز پیش ماشین را پارک کردیم و صبح دیدیم که چرخ عقب سمت راست ماشین رو با چاقو سوراخ کردن
در جایی که ما پارک کردیم 2 دوربین مدار بسته وجود داره و ما به 2 نفر مشکوکیم و قبل از شکایت اول میخوایم دوربین رو چک کنیم
چجوری باید دوربین رو چک کنیم اگه مدیر ساختمان راضی نشد فیلم رو نشون بده چه اقدامی باید انجام بدیم؟ حتما باید شکایت کنیم تا مجوز بازبینی بگیریم یا بدون شکایت هم میشه مجوز رو گرفت؟

پاسخ ها :

تخریب خودرو توسط همسایه خسارت به خودرو