مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

همسایه ما از ورود خودم و حتی با وجود داشتن پارکینگ از ورود ماشینم به پارکینگ خود داری میکرده . چند شب پیش تمام ماشینم را خط انداخته و بعضی از جاهای ماشین را قر کرده و لاستیک های آن را با تیغ پاره کرده . دوربین آخر ماشینم را که وی در حال پاره کردن ماشینم بوده ضبط کرده و حتی چند بار به سمت جلوی ماشین رفته و دوباره با کیسه ای در دست به سمت عقب ماشین آمده و دست در پلاستیک کرده و مشخص هست که به ماشین ور میرود ضبط و باند و مقداری از وسایل ماشین هم به سرقت رفته. در کلانتری عنوان نموده که دارد آشغال جمع میکند . و در آخر سر اعتراف نموده که یک لاستیک را بادش را خالی کرده و حاضر است فقط یک لاستیک بدهد. قاضی چه حکمی صادر میکند . آیا باید خسارت هر چهار لاستیک و خط کشیدن و افت قیمت ماشین را بدهد ممنون . قبلا هم برای ممانعت از حق و جلوگیری از ورود به منزل شکایت کردم و شورای حل اختلاف وی را متهم نموده ولی هنوز. پرونده تعیین شعبه نشده است.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

هر پرونده حکم مجزا دارد ولی اگر اثبات شود هم خسارت قابل دریافت و هم جزای نقدی و حبس

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به جرم تخریب اموال حدا اقل شش ماه حبس محکوم می شود اما شما باید دادخواست ضرر وزیان ناشی از جرم را هم بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر اثبات کنید امکانش وجود دارد

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

اگر بتوانید اثبات کنید ،ضررو زیان خود را می توانید دریافت کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
پرداخت خسارت منوط به اثبات موضوعه،یا با اقرار با شاهد یا تصاویر واضح دوربین...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با 110تمایثس موضوع ممانعت را تامیل دلیل در صورتجلسه نمایید، جهت تخریب خودرو بنا بدلایل کیفری شکایت کنید