مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه بابت خسارت به ماشین در پارگینک

اینجانب در یک ساختمان دو طبقه زندگی میکنم و صاحبخانه هستم.متاسفانه طبقه دوم ما یک خانمی است که هفته های گذشته آسیب و خسارت به ماشین من وارد کرده و قبلاش هشدار و تهدید کرده بود بصورت واتساپ که چون شما به ماشین مرا خراب کردید من هم اینکار انجام میدم در حالیکه بنده بهیچ وجه به ماشین ایشان آسیب نرساندم آیا امکان شکایت وجود دارد یا خیر ؟با سپاس فراوان

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، بله شما میتوانید تحت عنوان تخریب از ایشان شکایت و مطالبه خسارت کنید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید تحت عنوان تخریب مال از ایشان شکایت و خسارت خود را مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید می توانید با عنوان تخریب شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید تحت عنوان تخریب از ایشان شکایت و مطالبه خسارت کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت شکایت شما باید ابتدا بتوانید اثبات نمایید که همسایه به خودرو شما اسیب زده است و باید بوسیله شهود ادعای خود را اثبات نمایید یا

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

به جرم تهدید و تخریب شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت داشتن دلایل کافی امکان شکایت تخریب و مطالبه خسارت وجود دارد