مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

سلام وقتتون بخیر، در سال 64 مادرم با پدرم ازدواج کرده اند و در سال 74 هم طلاق گرفته اند. من فرزندشون هستم و پدر بنده حاضر به حضور در ثبت احوال برای رفع مشکل ممنوع الخدماتی من نیست، ضمن اینکه مشکل من نقص اطلاعات هویت پدر در سیستم هست، در سال 91 من پدرمو با هزار بدبختی پیدا کردم و همان سال اقرارنامه ای مبنی بر اینکه من فرزند ایشون هستم و بین منو مادرم و ایشون رابطه پدر و مادر و فرزندی برقرار است را در محضر تنظیم کردیم، حتی عقد نامه ی پدر و مادرمو هم دارم .... الان من باید برا رفع این مشکل چه کاری بکنم ؟ هم اقرارنامه رو دارم و هم عقد نامه ولی ایشون حاضر به حضور نیست و میگه اصلا تو بچه ی من نیستی ! خودشم زن دیگه گرفته و نمیخاد اصلا کسی بفهمه که قبلا زن و بچه ی دیگه ای داشته .... من سربازی جهت خرید اقدام کردم و پول واریز کردم اما به علت همین مشکل اون بلاتکلیف مونده ضمن اینکه این فرصت خرید هم دیگه تمدید نمیشه و همین فرصتو از دست بدم بدبخت میشم، بعدم حسابای بانکیم مسدوده و دست چکم نمیدن بمن، مشکل ازدواجم بهش اضافه شده ، تا سر حد خودکشی رسیدم خواهش میکنم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید دادخواست بدهید در دادگاه و رابطه نسبی را اثبات کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید با دادن دادخواست حقوقی اثبات نسب به طرفیت والدین خود نسبت به اثبات ادعای خود اقدام کنید