مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع خدمات

سلام، خسته نباشید.
بنده سال 91 از خدمت سربازی فرار کردم. سال 93 متوجه شدم از طرف دادگاه نظام، ممنوع هویت شده ام؛ به این صورت که بهم کارت ملی هوشمند و شناسنامه نمی‌دادن. حدود دو ماه پیش متوجه شدم ممنوع هویتم رفع شده و شناسنامه‌ام رو عوض کردم و کارت ملی هوشمند گرفتم. می‌خواستم بدونم چه اتفاقی افتاده که مشکلم رفع شده امکان داره معاف شده باشم؟ آیا بازم برای سربازی تحت تعقیب هستم یا خیر؟ با تشکر.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به نظام وظیفه شهرتان مراجعه و سوال نمایید
سوالتان حقوقی نیست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در حیطه پاسخگویی مکان حاضر نیست از محل اعزام خود سوال کنید