مشاوره حقوقی رایگان - رفع مستحدثات توسط خریدار از سازنده و مالک چه دادخواستی میخواهد ؟

باسلام عزیزان .. بنده اپارتمانی را به موجب مبایعه نامه بنگاه خریداری کرده پس از مدتی متوجه شدم مالک اصلی ملک کلنگی و سازنده باهم دستی هم در مشاعات برای هم اعم از حیاط و پارکینگ مغازه و واحد کوچکی ساخته اند و بین خود تقسیم کرده اند و هنوز هم پایان کار صادر نشده و بنده که خریدار یک واحد هستم به موجب مبایعه نامه ای که از سازنده دارم، دادخواست الزام به تنظیم سند و اخذ پایان کار هم داده در حال رسیدگی است اکنون ضم اون دادخواست چه دادخواستی باید داده شود برای رفع تصرفات مستحدثات فوق در مشاعات؟ رفت تصرف و مزاحمت و قلع قمع ؟ یا خلع ید و قلع و قمع مستحدثات؟ ممنون از بزرگواری که جواب این حقیر را بدهد.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر قراردادتون پیش خرید آپارتمان هست احتمالا دادخواستتون رد بشه چون با توجه به قانون پیش فروش آپارتمان رفع کلیه اختلافات پیش فروش آپارتمان در صلاحیت داوری است . ولی در مورد اون قضیه اگر نقشه ها ویا مشاعات را تغییر داده باشند میتوانید آنها را الزام به تکمیل و تحویل آپارتمان طبق نقشه های اولیه نمایید . البته اگر طبق نقشه خریده باشید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم