مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

ماشینی از بنگاه خریدم و قولنامه نوشته شد و ماشین رو تحویل گرفتم و پولو چک را به حساب بنگاه زدم 24 ساعت به من زمان دادن ماشین را کارشناسی کنم. ولی چون فروشنده نبود. قولنامه امضا نشد و من هم امضا نکردم و قولنامه در بنگاه ماند. اما بدلیل مشکل فنی ماشین رو قبل 24ساعت تحویل دادم. نگاه پولو چکم را داد و مبلع12600000 را نداده حالا کمیسیون و جریمه به من تعلق میگیرد یا نه؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه بنگاه طرح دعوا کنید و مبلغ مذکور مطالبه کنید.
از طریق اتحادیه نیز می توانید موضوع را پیگیری کنید.