مشاوره حقوقی رایگان - ملکیت و سرقفلی مغازه قولنامه ای

با عرض سلام، مغازه ای که از ابتدا زمین بودن مال پدر بنده بوده سال 90 قولنامه ایی فروخته میشه به شخصی، چون کل ملک که شامل مسکونی و تجاری میشه کلان سند ندارد و قولنامه ایی خرید و فروش میشود، سال 91 پدر فوت میکنن، قولنامه دستی میباشد و در این قولنامه فقط نوشته شده است که مغازه ای به مساحت اینقدر فروخته شده است به آقای ایکس، بعد از آن هم 2 مرتبه تا امروز به شخص دیگری منتقل شده است، سوال بنده این است که داخل این قولنامه هیچ ذکری از اینکه این مغازه فروخته شده با ملکیت فروخته شده نیست، با رفتن به اداره انحصار وراثت و قولنامه فروش مغازه به شخص دیگر باز هم در گواهی انحصار وراثت ما رو از حق سرقفلی معاف کرده، آیا با این شرایط که در قولنامه چیزی در مورد ملکیت نوشته نشده است میتوانم برای ملکیت اقدام کنم، چون شخص جدید خریدار در حال بازسازی غیر مجاز و غیر قانونی میباشد، من آیا به استناد به این قولنامه صاحب ملکیت هستم یا خیر؟
ممنون میشم اگر هستم شماره وکیلی که میتواند در این پرونده وکالت من رو قبول کند بفرستید با تشکر فروان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید قراردادها دیده بشه و به توضیحات بیشتری نیاز هست و بهتره حضوری به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید