مشاوره حقوقی رایگان - طلب

حدود 16 سال پیش مبلغی برای خرید آپارتمان به یکی از اقوام پرداختم که 6 ماهه بازپرداخت کند، امابه عناوین مختلف اینکار را نکرد . منهم چون فامیل بود ومشغله کاری داشتم اقدام قانوني انجام ندادم و 5 سال اخیر را در خارج از کشور بودم بهر شکل این موضوع همچنان لاینحل باقی ماند . من از ایشان مدرک ندارم اما پول پرداختی را طی یک فقره چک به او پرداختم .آیا میتوانم اقدام قانونی بکنم و اینکه مبلغ پرداختی درحال حاضرچندان ارزشی ندارد ولی در 16 سال پیش ایشان با همان پول یک آپارتمان خرید ( 50 میلیون تومان) الان هم رابطه نداریم و کلا منکر بدهی است آیا امکان اقدام قانونی وجود دارد . شما می‌توانید یک وکیل مجرب معرفی کنید؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق اظهارنامه ابتدا مطالبه کنید و سپس خسارت تاخیر تعلق میگیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حداقل یک شاهد نیاز دارید و از تاریخ مطالبه تاخیر تادیه محاسبه می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید