مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد هبه از وارثین

سلام وقت بخیر
پدرم از ابتدا در خانه پدری خودش بوده و بعد از فوت پدر بزرگم که الان 35 سال میگذره درش زندگی میکنه وارثین هم شفاها هیچ ادعایی نسبت به خانه پدری نداشتن به دلیل اینکه مادربزرگم با ما زندگی می‌کرد توافق کردن خونه پدری برای پدر بنده بشود
ما سال گذشته برای اینکه مدرک معتبر داشته باشیم از وارثین استشهاد هبه گرفتیم جز یکی از وارثین درجه 2(وارث درجه 1 فوت شده)
الان وارثین درجه 2 که استشهاد هبه رو امضا نکردن ادعا میکنن ما این استشهاد رو قبول نداریم و همین باعث شده وارثین اصلی هم که امضا اثر انگشت زدن بگن ما هم قبول نداریم
آیا با این استشهاد هبه یا هبه نامه ای که امضا کردن میتونن زیرش بزنن؟
دادگاه هبه رو باطل میکنه؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هبه قابل رجوع است
شما اشتباه کردید باید صلح انجام میدادید
بله می توانند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
می‌توانند از هبه ی خود رجوع کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دفاع نمایید
و در جلسه دادرسی ادعای خود را اثبات نمایید
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر بود عقد بیع یا عقد صلح منعقد می کردید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امكان دارد
نيازمند مشاوره است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به سهم کسانی که امضاء کردن موثر است.
شما می توانید دا‌دخواست تنفیذ هبه شفاهی بدهید و نوشته را نیز ضمیمه کنید و دو نفر شاهد نیز معرفی کنید و به دادگاه اعلام کنید تمامی وراث هبه کرده اند