مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه کیفری

سلام وقتتون بخیر

بنده حوالی 4 سال پیش به جرم توهین به اشخاص رده بالا یک روز در بازداشتگاه زندان بودم اثرانگشت و عکس هم گرفتند و دادگاه هم حکم 2 سال تعلیق دادند و بدون هیچ مشکلی زمان تعلیق هم تموم شده و بعدا چندین بار هم سوپیشینه الکترونیکی گرفتم نوشته فاقد سوپیشینه کیفری می باشید

الان بنده بخوام برم شغل دولتی (راه آهن) گفتند نیازی نیست سو پیشینه بیاری خودمان استعلام می گیریم
آیا به مشکل می خورم ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، شما دارای سوء سابقه نیستید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دارای سابقه کیفری موثر نمیباشد
ولی با توجه به نوع جرم شما ( توهین به مقامات سیاسی ) ممکن است برای استخدام در سازمان های دولتی ، مشکل ایجاد بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نظر در پاسخ استعلام مشکلی پیش نمیاد