مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه شرکت در سرقت

با عرض سلام من سال 73 به جرم شرکت در سرقت پنچ ماه زندان بودم و بعد از چندسال برای شرکت اسنپ سوپیشینه گرفتم متاسفانه سابقه ام درآمد مگه بعد از چند سال پاک نمیشه و چطور میتونم پاک کنم سابقه ام را ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله سوء پیشینه حتی شدیدترین می بایست بعد از مدتی از بین برود می بایست به واحد مربوطه مراجعه نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باتوجه به اینکه طبق قانون نهایتا2تا7سال ازاجرای حکم باید ازشما رفع اثرمی‌شده
اما مراتب محکومیت درپیشینه کیفری درج می‌شود ولی درگواهی سوپیشینه قاعدتا نباید درج می‌شده مگراینکه مرجع قضایی مرجع قضایی درخواست گواهی کرده باشد
ازمرجع مربوطه پیگیری کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام قاعدتابعدازنهایتا 7سال رفع اثر می‌شود اما شما مجددا بع واحد مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دارای سابقه کیفری موثر
نمی باشید
و در صورت استعلام گواهی عدم سؤ پیشینه صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق واحد مربوطه پیگیری کنید
سابقه شما باید پاک شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می توانید از دادگاه صادر کننده رای بخواهید که سابقه را با توجه به گذشت بیش از 18 سال از بین ببرد