مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگرداندن پرونده تحصیلی

سلا بنده یک دختر 13 ساله دارم که تا پایان سال تحصیلی ششم ابتدایی با بنده زندگی میکرد و مادرش از اول تابستان امسال سال 98 بچه را برای ملاقات برد و برنگرداند و بیان کرد بچه دوست دارد با من زندگی کند و بنده را محکوم کرد به پرداخت نفقه ماهیانه بنده پرونده تحصیلی بچه را برای تحت فشار قرار دادن مادرش به وی برنگرداندم و اگر این خانم از من شکایت بدهد قانون چه مجازاتی برای بنده در نظر میگیرد ؟ واگر من از دروغ بگم پرونده تحصیلی بچه را گم کردم یا بگویم به مادرش پس دادم دادگاه بنده را قسم میدهد یا مجازات میکند؟ لطفا بنده را راهنمایی کنید در دادگاه چه بگویم که محکوم به قسم یا مجازات نشوم ؟؟ با تشکر پدر بچه

پاسخ ها :

یک وکیل

عمل شما خیانت در امانت است که هم در این دنیا مجازات دارد و هم در آخرت