مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

با سلام دستور قضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار و ابطال وقت نظارت و ابلاغ حضوری رای و اعاده پرونده و اعمال تغییر در پرونده و تایپ متن رای در تاریخ فلان صادر گردیدی
نامه وارده از طرف مستشار دارینی با موضوع برگشت از دادگاه در تاریخ ...واصل و به شماره ...ثبت
در تاریخ ...... وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و برای تاریخ فلان تعیین گردید
به چه معناست ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه مربوطه حضورا پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد مربوط به خود شعبه است.
شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای صادر شده است و به زودی به شما ابلاغ می شود پرونده سیر اداری را طی می کند