مشاوره حقوقی رایگان - دوست همسر من در حالی که پشت فرمون ماشین ما بود تصادف و فوت کردند. خانواده ایشان برخورد مناسب ندارند

با سلام و درود. همسر من دو هفته پیش ماشین خریداری کردند که طبق قرار با دوست خود (ایشان کاملا با رضایت پذیرفتند) قرار شد دوست ایشان ماشین را از شهرستان بیاورند. ایشان در حالی که در اتوبان خلیج فارس (ماهشهر به اهواز) در حال رانندگی بود منحرف و متاسفانه چپ کردند و به بیمارستان منتقل شدند و بعد از 14 روز متاسفانه فوت کردند. در مدتی که ایشان بستری بودند بهانه های خانواده شروع شد که چرا ایشان را بردید و چرا سر نمیزنید بیمارستان و ... که همه این برخوردها با سعه صدر همسر من مواجه می شد با این ذهنیت که اینها ناراحت هستند و با وجودی که تقصیری بر گردن ما نبود ما همچنان تحمل می کردیم و برای جلوگیری از هر گونه تنش سعی می کردیم که در ساعاتی که اینها در بیمارستان نباشند به عیادت برویم و روزانه با بخش آی سی یو بیمارستان تماس می گرفتیم و از حال وی جویا می شدیم بعد از فوت ایشان هم و بعد از خط و نشان هایی که تلفنی برای همسرم می کشیدند سه روز بعد از خاکسپاری برای تسلیت گویی به خانه ایشان رفتیم که دوباره برخورد مناسبی ندیدیم. تمام این برخوردها به توصیه دوستان از طرف ما بدون هیچ گونه پاسخگویی می گذشت. ولی دیگر از حدد گذشته و آنها گفتند از همسر من شکایت می کنند حالا درشکایت نامه چه می خواهند بنویسند نمی دانم. این مساله چه دخلی به همسر من دارد باز هم نمی دانم. تقاضای پول بیشتر از دیه کردند و از ما هزینه مراسم و بیمارستان و هزینه های جانبی خواسته اند ...از شما چاره می جویم که ما باید چکار کنیم ایا وکیل بگیریم آِیا ما هم باید شکایت کنیم و ... ممنونم از حوصله شما ..

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام راننده شخص متوفی بوده ارتباطی به شما ندارد