مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دختر و پسر

با سلام. دخترم تیر ماه با پسری با رضایت خودم رابطه جنسی داشتم و بکارتمو از دست دادم بعد از اون حداقل هفته ای یکبار سکس با کاندوم داشتم دفعه اول هم ایشون با کاندوم پردمو زدن
خواستم ببینم اگه شکایت بکنم میتونم ثابت کنم که کار ایشون بوده یا نه و دوم اینکه مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دلایل قانونی ارائه کنید. اگر با رضایت بوده شکایت نتیجه ندارد و خودتان هم مسولیت دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به اینکه رضایت داشته اید متاسفانه شکایت شما نتیجه بخش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شلاق محکوم می شوید و با سوپیشینه کیفری

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله امکان شکایت هست ...
با توجه به اینکه با رضایت طرفین بوده مجازات شلاق دارد...
شما می توانید ارش البکاره و مهرالمثل را نیز مطالبه کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه از کاندوم استفاده شده امکان اثبات اینکه آخرین رابطه با چه کسی بوده ممکن نیست .
اول رابطه و از بین رفتن بکارت در صورت انکار پسر به هیچ عنوان قابل اثبات نیست و شما نمی توانید ثابت کنید.
از طرفی حتی در صورت اثبات نیز چون با رضایت شما انجام شده شکایت نتیجه ای برای شما نخواهد داشت
و هر دو شما به مجازات شلاق محکوم خواهید شد و نمی توانید از پسر خسارت بگیرید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه راهی نیست شکایت کمکی به شما نمی‌کند