مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی و بکارت

با سلام
من تازه نامزد کردم و با رابطه جنسی که داشتم فکر کنم بکارتم از بین رفته چون خونریزی داشتم
اما قبلش گواهی سلامت نگرفته بودم
حالا میتونم ثابت کنم که چه زمانی و توسط چه کسی این اتفاق افتاده؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید زندگیم در خطره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اخیرا بوده زمان حدودی مشخص میشود ولی اینکه توسط چه کسی بوده خیر با معاینه مشخص تمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمان زیادی نگذشته باشد رابطه از نظر پزشکی قانونی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله از طریق متخصص زنان اول سریعا معاینه شوید ببینید بکارت از بین رفته یا خیر.زمان طلایی برای تشخیص ازاله بکارت و فرد مورد نظر، از طریق پزشکی قانونی با حفظ شرایطی 72 ساعت است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام سرعت به پزشکی قانونی مراجعه کنید چون تا 21 روز بیشتر قابل تشخیص نیست

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام معمولا زمان طلائی برای اثبات این موضوع تا 72 ساعت و نهایتا 5 روز اعلام کردند که پزشکی قانونی می تواند زمان و شخص را مشخص نماید.در غیر این صورت امکان پذیر نمی باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان پاره شده پرده بکارت با توجه به پیشرفت علم پزشکی قابل تشخیص است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص با پزشک متخصص مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عقد کرده اید مشکلی پیش نمیاد و فرض بر این است که بکارت توسط داماد از بین رفته است ولی اگر هنوز عقد نکرده اید بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید و نامه بگیرید تا تاریخ از بین رفتن بکارت مشخص بشه تا بعداً اگر با داماد به مشکل خوردید دردسر نشه براتون.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نهایتا تا 72 ساعت الی 5 روز اقدام به اخذ گواهی نمایید که مشخص کند اولین رابطه در چه تاریخی بوده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر این مورد به سختی قابل اثبات است که با چه کسی بوده است زمان تقریبی آن اگر نزدیک باشد مشخص است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خودت خواستی فقط برای اینکه ثابت توسط ایشان بوده فورا شکایت کیفری ازاله بکارت بکن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دلایل و مستندات ای دارید بله و اعلام می بایست از پزشک زنان سوال کنید

زهرا سادات موسوی عادل

زهرا سادات موسوی عادل :

امکانش هست به پزشکی قانونی مراجعه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر شکایتی کرده برید و تقاضای پزشکی قانونی بنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فورا جهت بررسی به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر زمان زیادی نگذشته باشد امکان تشخیص زمان پاره شده پرده بکارت وجود دارد ولیکن از طریق معاینه امکان تشخیص شخصی که با ایشان رابطه جنسی داشته اید وجود ندارد مگر اینکه دلیل و مدرک دیگری داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگه زمان کم بوده به پزشک متخصص زنان یا پزشکی قانونی مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به متخصص مراجعه شود اسیب دیدگی دیواره بکارت را اعلام خواهد نمود ولیکن تشخیص شریک جنسی شما خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین که ثابت شود زیر یک سقف حتی یک روز با هم بوده اید اصل بر حقانیت گفته های شماست اگر بعدها همسرتان ادعایی خلاف این را داشته باشد محکوم به اثبات ادعای خود می باشد

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.بله این موضوع به طور دقیق توسط اداره ی پزشکی قانونی قابل تشخیص است.ولی مراجعه در 24 ساعت اول نتیجه بخش خواهد بود.

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام با شهود می توانید اثبات کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت نگذشتن زمان توسط پزشک قانونی قابل تشخیصاست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مدت زیادی نگذشته باشد ، تشخیص زمان ممکن است ولی اینکه توسط چه کسی ،خیر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا اگر مدت زیادی گذشته باشد نمی توان ثابت کرد دقیقا چه زمانی و توسط چه کسی بوده است اما با مراجعه به پزشک بصورت تقریبی به شما خواهند گفت که آیا به تازگی ازاله بکارت شده است یا خیر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً تا 5 روز اینکه توسط چه کسی صورت گرفته نشان داده می شود اما پس از آن فقط زمان ازاله بکارت قابل تشخیص است