مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن رابطه جنسی که با کی بوده

باسلام. من با نامزدم رابطه جنسی کردم و الان در راه جدایی هستیم حدود چند ماه است ک از رابطه ما گذشته من برای حال خودم با چیز پلاستیکی رابطه برقرار کردم و الان در آزمایش معلوم میشه که من با کی رابطه کردم پرده منو کی زده؟ ترو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جون چندماهی از اوضاع احوال قضیه گذشته در معاینات تنها زمانی ازاله بکارت و ناحیه آن مشخص خواهد شد وااینکه با چه کسی رابطه برقرار کرده‌اید دیگر قابل تشخیص نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر مشخص نمی شود و فقط اعلام می شود شما مدخوله هستید توصیحات بیشتر لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط مشخص میشود شما باکره نیستیذ

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دخول جسم سخت به واژن مشخص خواهد شد ولی اینکه بوسیله چه کسی یا چه چیزی دخول واقع شده خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تخصصی و درتخصص پزشک می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر چیزی از زمان که این همه گذشته مشخص نمیشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
صرفا عدم بكارت مشخص است نه شخص