مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر و تحصیل مال مسروقه

سلام یک بنده خدایی یک موتور سیکلت خراب اورده خونه من گزاشته بعد چند روز نیامد دنبالش پیگیری کردیم فهمیدیم که سارق بوده و موتور هم سرقتی هست.موتورو از منزل بیرون انداختیم بعد 2هفته یکی منو گرفته و زنگ زده 110که این اقا موتور منو که سرقت شده خریده الان بازپرس سرقت مستوجب تعزیز و تحصیل مال مسروقه نوشته این یعنی چی.آخرش چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید از اتهامات منتسبه قویا دفاع کنید در غیر این صورت چند سال بی گناه به زندان می روید