مشاوره حقوقی رایگان - تجاری کردن ملک مسکونی

سلام
ملکی بر خیابان اصلی هست و دو درب دارد و سر دو نبش است. متراژ منزل 270 متر است.
میخواستم ملک را تجاری کنم
شنیده ام 100 متر از ملک سرِ خیابان خود به خود تجاری است.
این مطلب درست هست؟ و اگر هست یعنی برای تجاری کردن این 100 متر احتیاجی به پرداخت پول نیست؟ لطفا تفهیم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام جهت تجاری گرفت اولاً باید رضایت تمام مالکین باشدريال ثانیاً کمیسیون ماده 5 شهرداری باید موافقت کند، جهت کسب اطلاع بیشتر بهتر است حضوراً با وکیل مشورت کنید