مشاوره حقوقی رایگان - تجاری کردن ملک مسکونی

ما یه خونه قدیمی داریم که مغازه داشته و هیچ وقت پایان کار نداشته
کارای پایان کارو با وکیل انجام دادیم الان به یه مرحله ای رسیده که میگن از آتشنشانی ایراد گرفتن و شما باید تایید آتشنشانی رو بگیرید و برای گرفتن پایان کار تجاری هزینه بدید که خیلی هم بالاست

میخواستم بدونم برای پایان کار تایید از اتشنشانی نیازه یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در حال حاضر تاییدیه آتش‌نشانی لازم است.