مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از زوج بابت ممنوع‌ الخروجی

زوج چند ماه قبل از طلاق زوجه را ممنوع الخروج کرده و وجه هنگام خروج از کشور متوجه میشود آیا میتواند از زوج شکایت کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
می توانید از طریق اداره گذرنامه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر زیرا قانونا اقدام کرده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر ممنوع الخروج کردن خانم از حقوقی بوده که زوج استفاده کرده است نمی‌توانید از وی شکایت کیفری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلاق جاری شده موجبی برای ممنوع الخروجی نیست ولی قابل شکایت هم نیست