مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش حواله خودرو

سلام.بنده سال گذشته یک دستگاه خودرو پیش فروش یکساله که در قرعه کشی ایران خودرو برنده شدم و موعد تحویل دی ماه1401 را با مبلغ ناچیزی (20میلیون) به شخص دیگری باتوجه به اینکه شماره پلاک آن مشخص نبودبادرج شماره ردیف قرارداد در دفترخانه اسناد رسمی با وکالت تام فروختم وخریدارعلاوه بر اخذ وکالت‌نامه مزبور بابت تحویل خودرو مبلغ 380تومن هم سفته از من گرفت.متعاقباخریدار رمزکاربری که در اختیار وی قرار داده بودم را بدون اجازه بنده تغییر داد و بنده در چندین طرح که بدون شرایط خاصی میتونستم ثبت نام کنم چونکه رمز عبور و شماره موبایل را تغییر داده بود امکان ثبت نام نداشتم
1_آیاباشرایط اینکه برابر اعلام ایران خودرو فروش حواله غیر قابل صلح بوده،یااینکه در وکالت‌نامه مدل خودرو 1400قیدگردیده در حالیکه 1401میباشدونیزرنگ خودرو سفید قید گردیده و خریدار با دسترسی به رمز بنده آن را به مشکی تغییر داده میتوانم قرارداد را فسخ کنم؟درصورت مثبت بودن پاسخ تکلیف سفته چه میشود؟( هر چند اختلاف قیمت خودرو با سفته هم خیلی زیاد است و بنده حاضرم مبلغ سفته را پرداخت کنم و خودرو را خودم بردارم که حتی در این صورت خریدارباز هم سود خوبی دارد)
2_باتوجه به اینکه خریدار رمز کاربری بنده را تغییر داده و شماره همراه خودراداخل سیستم قرارداده و بنده درسایت ایران خودرو دسترسی نداشته ام در حالیکه میتوانستم در چندین ثبت‌نام فروش ایران خودرو شرکت کنم آیاازخریداربابت دسترسی غیرمجاز و تغییر اطلاعات داخل سایت ایران خودرو و بخصوص مطالبه خسارت طرح شکایت کنم نتیجه خواهم گرفت؟
3_راهکار کلی شما چیست ؟
خواهشمندم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیاز به برسی و گفت و گوی متقابل دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان فسخ قرارداد وجود ندارد مطلقا
امکان شکایت و مطالبه خسارت هم وجود ندارد