مشاوره حقوقی رایگان - مستمری از تامین اجتماعی

با عرض سلام و خسته نباشید.
ببخشید سوال در مورد دریافت مستمری از تامین اجتماعی داشتم.
من داخل شرکت دچار حادثه شدم. اما برای من گزارش حادثه نوشته نشد.
بعد مسئول بیمه شرکت به من گفت به تامین اجتماعی مراجعه کن و استراحت پزشکی بگیر.
منم هفت ماه استراحت پزشکی بهم دادند و تامین اجتماعی گفت باید درخواست کار افتادگی بدهید
(آسیب نخاعی شدم و نمی تونم راه برم )
وقتی به کمیسیون بدوی تامین اجتماعی رفتم
من را به عنوان کار افتاده کامل معرفی کردند. ولی به من مستمری نداد چون سابقه بیمه کم بود و گزارش حادثه نداشتم.
بعد به رای کمیسیون بدوی اعتراض کردم ولی متصدی شعبه به اعتراض رسیدگی نکرد.
فقط ثبتش کرد و دلیلش این بود چون سابقه بیمه و گزارش حادثه نداری؛ و فرستادن پرونده به کمیسیون تجدیدنظر بی فایده است.
الان من رفتم شکایت کردم و دادگاه کیفری رای به نفع من (دیه و ارش) داد و گفت که حادثه بوده.
آیا الان راهی هست که بتونم حق و حقوقم از تامین اجتماعی هم بگیرم؟
ممنونم تشکر